Vols col·laborar?

Vols col·laborar? 2018-02-26T10:22:26+00:00

Fes-te’n voluntari:

Et necessitem per continuar ajudant a tantes persones en situació de vulnerabilitat, pobresa o exclusió social dels nostres pobles, barris i ciutats. Amb la teva ajuda i gràcies a l’acció que realitzen voluntaris i professionals, podrem seguir els projectes per a famílies i infants, per persones grans, per persones immigrades, entre molts d’altres. Amb la teva ajuda, farem que totes aquestes persones se sentin acollides i acompanyades.

Pots trucar al 93 302 71 97 o bé, fer-nos arribar les teves dades personals al nostre correu info@habitatgesocial.org.

Fes una aportació:

Les donacions puntuals de moltes persones fan que puguem arribar una mica més enllà. Si vols fer un donatiu, el pots fer mitjançant transferència bancària a la Fundació Privada Foment de l’Habitatge Social:  IBAN ES16 2100 0695 5102 0004 715 (La Caixa).

Informació d’interès:
Pots deduir el teu donatiu alhora de fer el teu IRPF, segons la legislacio vigent. Si ho necessites, sol-licita el rebut enviant un mail a info@habitatgesocial.org indicant les teves dades complertes: nom, cognoms, adreça, codi postal, NIF, i la data i el número de compte al qual has fet l’ingrés.

Dóna un habitatge:

Cada vegada hi ha més persones que decideixen donar llegats, gràcies a les donacions hem pogut desenvolupar nombrosos projectes, molts dels quals no haguessin estat possible sense aquestes ajudes. Un pis o una casa d’un particular s’ha convertit en un pis tutelat per a persones grans, els baixos d’una botiga ara serveixen com a punt d’acollida en una població, uns petits estalvis serveixen per equipar un projecte per a dones i els seus fills, i així una llarga llista.

Si voleu més informació, contacteu amb el  nostre telèfon  93 302 71 97

Col·labora

Si ets una empresa privada, una fundació, associació ó entitat sense ànim de lucre i vols col·laborar amb nosaltres, pots trucar-nos al telf: 93 302 71 97 ó bé enviar-nos un correu electrònic amb les teves dades i la teva proposta a:  info@habitatgesocial.org