Vols col·laborar?

Vols col·laborar? 2018-09-07T12:38:53+00:00

Fes una aportació:

Les donacions puntuals de moltes persones fan que puguem arribar una mica més enllà. Si vols fer un donatiu, el pots fer mitjançant transferència bancària a la Fundació Privada Foment de l’Habitatge Social:  IBAN ES16 2100 0965 5102 0004 7154 (La Caixa).

Informació d’interès:
Pots deduir el teu donatiu a l’hora de fer el teu IRPF, segons la legislació vigent: fins a 150 euros et pots desgravar un 75% del donatiu. A més, el que passi de 150 euros permet desgravar un 30%, i si ho continues fent, a partir del segon any, aquest percentatge passa a ser del 35%. Sempre disposaràs dels justificants dels teus donatius.

Dóna un habitatge:

Cada vegada hi ha més persones que decideixen donar llegats. Gràcies a les donacions hem pogut desenvolupar nombrosos projectes, molts dels quals no haguessin estat possibles sense aquestes ajudes. Els pisos o cases cedides per particulars s’han convertit en pisos amb suport social per a famílies amb nens, persones grans o refugiats.
Si voleu disposar de més informació o saber com fem aquest tràmit, contacteu amb el nostre telèfon 93/302.71.97

 

Col·labora

Si ets una empresa privada, una fundació, associació ó entitat sense ànim de lucre i vols col·laborar amb nosaltres, pots trucar-nos al telf: 93 302 71 97 ó bé enviar-nos un correu electrònic amb les teves dades i la teva proposta a:  info@habitatgesocial.org

Fes-te’n voluntari:

Et necessitem per continuar ajudant a tantes persones en situació de vulnerabilitat, pobresa o exclusió social dels nostres pobles, barris i ciutats. Gràcies a l’acció que realitzen voluntaris i professionals, podrem seguir els projectes per a famílies i infants, per persones grans, per persones immigrades, entre molts d’altres. Amb la teva ajuda, farem que totes aquestes persones se sentin acollides i acompanyades.

Pots trucar al 93 302 71 97 o bé, fer-nos arribar les teves dades personals al nostre correu info@habitatgesocial.org.