Notícies 2018-01-30T09:03:43+00:00

Projecte pilot per mesurar l’eficiència energètica a habitatges socials

19 desembre 2017
La Fundació Foment de l’Habitatge Social ha signat un conveni de col·laboració amb Cellnex Telecom, juntament amb altres tres entitats socials, per dur a terme un projecte en l’àmbit de l’habitatge social a través de l’aplicació de les tecnologies de sensorització i connectivitat vinculades a l’Internet de les Coses (IoT).

Flashmob pel dret a l’habitatge

23 novembre 2017
Amb el lema “Tenim Drets. Dret a l’habitatge”, més de 300 persones han participat en la flashmob realitzada el 23 de novembre a la plaça dels Àngels de Barcelona. Com cada any, l’equip de la Fundació Foment de l’Habitatge Social també ha participat en aquesta flashmob, organitzada per la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL).

30è aniversari de la FIBS: jornada Habitatge i Longevitat

10 novembre 2017
La Fundació Família i Benestar Social (FIBS) ha celebrat el seu 30è aniversari amb la “Jornada Desigualtats i Drets Socials: Habitatge i Longevitat”. Va ser el 10 de novembre i va comptar amb l’assistència de la Fundació Foment de l’Habitatge Social entre d’altres entitats.

La Fundació rep el Premi Jové 2017 per la seva tasca social

23 octubre 2017
La Fundació Foment de l’Habitatge Social ha rebut el Premi Jové 2017 en la categoria Social “per la seva labor proporcionant habitatges dignes a famílies amb problemes”.

“Pintem casa nostra”: activitat amb usuaris de la Fundació

21 octubre 2017
L’equip de la Fundació Foment de l’Habitatge Social ha realitzat una activitat amb els usuaris d’un dels edificis que gestiona (dissabte 21 d’octubre al matí). L’objectiu era doble: implicar en el manteniment de l’edifici i també potenciar la relació entre els veïns.

Dia Mundial de l’Hàbitat: “Llars assequibles”

2 octubre 2017
Nacions Unides vol remarcar amb el Dia Mundial de l’Hàbitat el dret bàsic a un habitatge adequat. En aquest sentit la Fundació treballa precisament perquè les persones més vulnerables puguin disposar d’una llar digna.