270918_DiaMundialHabitat 2018-10-01T11:27:46+00:00
logo WHD

Dia Mundial de l’Hàbitat – 2018

1 octubre 2018

El Dia Mundial de l’Hàbitat, que es celebra el primer dilluns d’octubre de cada any, pretén ser un dia per reflexionar sobre el dret bàsic de tothom a disposar d’un habitatge adequat, i per recordar-nos a tots que tenim el poder i la responsabilitat de donar forma al futur de les nostres ciutats i pobles.

En aquest sentit, la Fundació porta desenvolupant al llarg de 28 anys la seva acció en favor de totes aquelles persones que, per diferents raons, no tenen accés a un habitatge que els permeti viure amb dignitat.

El Dia Mundial de l’Habitat adopta cada any un tema diferent alineat amb la necessitat de promoure polítiques de desenvolupament sostenible que garanteixin un habitatge adequat per a tothom; enguany, el tema és el tractament de residus sòlids.

En aquest sentit, el Dia Mundial de l’Habitat se centrarà en la promoció a tots els nivells de govern i dels diferents grups d’interès per tal de promoure la reflexió sobre com implementar iniciatives per assegurar un habitatge adequat i econòmic en el context de la implementació del Nou Programa Urbà de l’ONU, així com l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible.