Persones ateses per la Fundació

Persones ateses per la Fundació 2017-12-04T12:55:59+00:00
Treballem perquè les persones més vulnerables puguin disposar d’una llar digna.
Atenem més de 1.400 persones a l’any.

Les persones que entren al programa de la Fundació ho fan per causes diverses, principalment per desnonaments i problemes econòmics i/o per viure en habitatges que no compleixen unes condicions mínimes d’habitabilitat. També s’atenen persones amb irregularitats en la seva documentació per a les quals és pràcticament impossible accedir a un habitatge. S’hi inclouen persones amb problemes de salut, dones víctimes de violència de gènere i persones refugiades, entre d’altres.

L’atenció a famílies amb menors a càrrec és prioritària. Més del 45% de les persones que viuen als pisos gestionats per la Fundació són menors d’edat.

En definitiva, les problemàtiques i causes són diverses però en tots els casos es necessita un habitatge digne on poder refer la vida i realitzar un pla de treball personalitzat que els ajudi en l’objectiu de la inclusió social.

Des del 2010 el nombre de persones ateses per la Fundació s’ha multiplicat per quatre. Això ha estat possible per l’increment del número d’habitatges gestionats.